5.7.2009
Neuleissa paljon asusteita ja meheviä värejä

Paksut, käsintehdyt neuleet ovat yksi tärkeä muotitrendi. Monenlaiset ja -pituiset liivit marssivat esiin. Muita ovat esimerkiksi Pradan innoittama komea ja näyttävä pitsibuumi. Klassikko-ruutuja on tarjolla joka lähtöön. Turkiksia näkyy jopa liiveissä. Värikäs folklore astuu tummasävyisen yksivärisyyden rinnalle.

Mistä, miten & mitä!
Suuri mielenkiinto kohdistuu materiaaleihin, tuotantotapoihin ja tuntuun, ekologisuutta korostaen.
Haluamme säästää voimavaroja. Käsintehty samoin kuin luova kierrätys kiinnostavat. Valmius "investoida" laatuun, "pidä ja heitä pois" -meiningin sijaan, lisääntyy koko ajan. Esimerkiksi luksusmateriaaleista päivitetään ajattomia vaatteita moderniin elämäntyyliin.

Syksyllä neulotaan paljon kaikenlaisia asusteita: isoja huiveja, myssyjä, sukkia, käsineitä, kaulureita, keeppejä tai esimerkiksi lämmittimiä. Hihattimet, bolerot, tunikat, liivit, jakut, puserot ja takit toteutetaan monenlaisin tekniikoin. Pitsiä sovelletaan runsain mitoin kaikkeen mahdolliseen. Uudenlaisista monivärilangoista saadaan helposti näyttäviä neuleita joka lähtöön. 

Syksyn neulemallistomme löytää inspiraatiota ja kipinää Novitan väritrendeistä - voimasta ja pehmeästä ”powerista”! Mikä teema on suosikkisi? Osallistu kilpailuun -  valitse kauden sävyistä omaan syysfiilikseesi sopivin!