7.10.2011
Osaava Nainen -messut Turussa

Osaava Nainen Turussa 14.-16.10.2011

Syksy on inspiroitumisen ja uusien ideoiden aikaa! Mikä olisikaan parempi paikka haistella uusimpia trendejä, tehdä edullisia materiaalihankintoja ja löytää yksilöllisiä kädentaitajien töitä kuin messut. Varaa koko päivä aikaa, ota ystävättäresi mukaan ja lähtekää syysretkelle käsityömessuille. Päivä tavaroiden hypistelyä, ostoksia ja ystävien kanssa seurustelua keskellä synkkää syksyä tuo energiaa arkeen.

Novita on mukana lokakuisilla Osaava Nainen -messuilla. Osastollamme C454 näet tuttuun tapaan kauden lankauutuudet ja värit sekä tietysti inspiroivat neulejipot. Pääset kokeilemaan myös näppärää tupsukehikkoa, jolla kauden syksyn hauskin asujen somiste valmistuu nopeasti ja helposti. Lauantaina osastollamme vierailee neulova tenori Petri Bäckström. Syntyvätkö silmukat aarioita laulaessa – sen näet ja kuulet lokakuussa Turussa!

Osaava Nainen -messut Turussa on Suomen vanhin naistentapahtuma. Kolmipäiväisillä Osaava Nainen -messuilla ollaan tänä vuonna terveellisen mutta nautinnollisen elämän lähteillä. Kolmensadan näytteilleasettajan lisäksi tiedossa on luentoja ja tietoiskuja, joissa aiheet liikkuvat terveyden, ruuan, hyvinvoinnin ja liikunnan teema-alueilla.

Yksi Osaava Nainen -messujen odotetuimmista esiintyjistä on innostava ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen. Hän puhuu vahvasta vastuskyvystä ja suoliston hyvinvoinnista. Energisyyden ja virkeyden puolesta messuilla luennoi myös Hanna Skyttä, joka tunnetaan mm. detoxin, superfoodin ja hyvinvoinnin asiantuntijana.

Messuilla on runsaasti tarjontaa muodin, tyylin ja käsitöiden ystäville. Päivittäinen 40+ -muotinäytös tarjoaa pukeutumisideoita aikuisille naisille ja perjantaina esitellään perulaisten naisten käsitöitä ja reilua kauppaa. Isac Newtonin oivallukseen perustuvaan sähköiseen värianalyysiin on ainakin pakko tutustua!

Messujen aukioloajat: pe klo 10-18, la-su klo 10-17.
Lisätiedot ja messujen ohjelma: www.osaavanainen.fi
Ajankohta: 14.-16.10.2011
Paikka: Turun messu- ja kongressikeskus (Messukentänkatu 9-13, Turku)
Novitan osasto: C454
Lisätietoja: www.osaavanainen.fi

Osaava Nainen -messujen lisäksi Novita on marraskuussa mukana myös Tampereella Suomen Kädentaidot -messuilla sekä Helsingissä Elma Kädentaito -messuilla.