Osallistu kilpailuun
8.11.2011
Novitan ja Matkahuollon yhteistyö

Marttaliiton, Tekstiiliopettajaliiton ja Novitan puoli vuotta kestäneeseen tilkkupeittojen maailmanennätystempaukseen lahjoitettiin lähes kahdeksan tuhatta, toinen toistaan värikkäämpää, isoäidinneliöistä virkattua tilkkupeittoa. Alkuperäisenä tavoitteena oli tuhat tilkkupeittoa, jotka oli tarkoituksena levittää Tuomiokirkon portaille Guinnessin maailmanennätysyritystä varten ja lahjoittaa sen jälkeen Ensi- ja turvakotien liitolle ja Marttaliiton Yhteisvastuukeräyksen varoilla toteutetulle Kotirumba rullaamaan -hankkeen perheille.

Ideana oli myös viedä käsillä tekemisen iloa ympäri Suomea ja opettaa koululaisille, miten isoäidinneliöitä virkataan.
- Innostus oli aivan valtavaa, tempaus ylitti kaikki odotuksemme, kertoo Novitan viestintä- ja markkinointijohtaja Susanne Ranta-Kiiski, joka itsekin kiersi Tilkkurekan mukana paikkakunnalta toiselle.

Hyvillä yhteistyökumppaneilla merkittävä rooli

Matkahuolto osallistui hyväntekeväisyystempaukseen kuljettamalla valmiit tilkkupeitot kaikkialta Suomesta veloituksetta Helsinkiin, jossa VR Transpoint varastoi ne odottamaan h-hetkeä eli lokakuun ensimmäistä päivää, jolloin peitot levitettiin Tuomikirkon portaille satojen vapaaehtoisten voimin.

­- Toimipisteemme ympäri Suomea olivat mukana projektissa täysillä. Peittojen tasainen virta saikin monet ihmettelemään tempauksen valtaisaa suosiota. Myös henkilökuntamme osallistui jättipeiton tekoon, kertoo Matkahuollon markkinointipäällikkö Petra Rusi.

- Tämäkin tempaus osoitti, kuinka suuri merkitys hyvillä yhteistyökumppaneilla on. Kaikki olivat mukana täydellä sydämellä ja hoitivat osuutensa aivan loistavasti, Ranta-Kiiski kiittää. Eikä meidän Novitassa tarvinnut hetkeä kauemmin miettiä myöskään Matkahuollon palvelujen mukaanottoa verkkokauppamme toimituksiin. Jo nyt suurin osa Novitan verkkokaupasta tilatuista tuotteista kuljetetaan Matkahuollon kautta. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä siihen, että saavat pakettinsa saapumisesta ilmoituksen matkapuhelimeensa ja voivat noutaa tilauksena lähikaupasta samalla kun käyvät ruokaostoksilla.


Tämä sivu on päivitetty 08.12.2011
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot