Osallistu kilpailuun
19.1.2012
Novitan menestysvuosi 2011

Novitan upea vuosi huipentui maailmanennätykseen

Novita myi vuonna 2011 yli miljoona kiloa lankaa ja helmikuussa käynnistynyt Tilkkurekka-kiertue innosti suomalaiset virkkaamaan isoäidinneliöitä, joista syntyi maailman suurin tilkkupeitto.
 
Toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen haluaa kiittää kaikkia novitalaisia, asiakkaita, sidosryhmiä ja käsityönharrastajia upeasta vuodesta ja toivottaa innostusta ja menestystä vuodelle 2012.
– Yhdessä jaoimme tekemisen ja onnistumisen iloa. Martat opettivat isoäidinneliön virkkausta Tilkkurekka-kierteella ja 100-vuotista toimintaansa juhliva Tekstiiliopettajaliitto kannusti lapset ja nuoretkin mukaan.

Helmikuussa 2012 maata kiertää Tumppurekka ja silloin Martat opettavat suomalaiset neulomaan lapasia. Tempauksen tavoitteena on siirtää kädentaitoja sukupolvelta toiselle ja käynnistää myös Marttojen kässätoimintaa.
– Novita-lehti on saanut mukavasti uusia tilaajia, ja erityisesti lokakuussa julkaistu Sukkalehti kerää runsaasti kiitosta ja positiivista palautetta, sanoo Yrjö-Koskinen.
 
Merkittävä juhlavuosi

Vuosi 2011 oli myös juhlavuosi, koska Novita-tekstiilit täytti pyöreät kymmenen vuotta. Mallisto, joka koostuu lähinnä lasten, miesten ja naisten trikoovaatteista, tukee vahvasti Novitan liiketoimintaa.
– Tavoitteenamme on tehdä korkeatasoisia merkkituotteita, jotka lunastavat Novita-brändin antaman lupauksen osaavasta kotimaisesta suunnittelusta ja hyvästä laadusta.
Syksyn aikana markkinoille tuotiin myös Novita Koti -mallisto yhteistyössä Tokmanni-ketjun kanssa.
– Olemme erittäin innostuneita ja odotamme mielenkiinnolla, miten kuluttajat ottavat vastaan Novita Koti -malliston kodintekstiilit, kertoo Yrjö-Koskinen.
 
Menestyvä suomalainen perheyritys

Novita on suomalainen perheyritys, joka on pystynyt säilyttämään täystyöllisyyden. Yritys sai kunniamaininnat: Kauppalehden menestyjä 2011, Suomen vahvimmat vuosina 2007–2011 ja vuoden 2011 uusmaalainen yritys.
– Vuoden 2011 aikana Novitassa tapahtui paljon ja olemme menestyneet kaikilla osa-alueilla. Tämä takaa toiminnan jatkuvuuden eli pysymme edelleen suomalaisena perheyrityksenä, jolla on oma tehokas tehdas Suomessa, sanoo Daniela Yrjö-Koskinen.
 

Tämä sivu on päivitetty 19.01.2012
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot