Osallistu kilpailuun
25.9.2014
Pysy ajassa!

Syksy inspiroi käsityön tekijää – nyt annetaan värien leikkiä puikoilla ja koukuilla.

Seuraa #karkkineule-kisaa ja osallistu itsekin!
Neuleblogeissa on tarjolla makoisia neuleyllätyksiä. Moni neulebloggaaja on innostunut Fazerin karkeista ja lähtenyt mukaan syksyn makeimpaan neulekisaan.

Villapallo-blogista näet muun muassa aika herkut tuttifrutti- ja dacapo-sukat. Tiesitkö, että Da Capo -patukka sai alkunsa ylimääräisten liköörikonvehtien hyödyntämisestä? Kierrätysajatus ja “jämien” hyödyntäminen sopii erinomaisesti myös neuletöihin.

Piipadoo-blogin salmiakinmakuisissa sukissa on perinteisen salmiakkikuvion lisäksi myös pyöreitä Super Salmiakkeja – nam! 

Langan päästä kiinni -blogin virkatut lakut päätyivät suloiseen pikkutytön karkkipäivän ostoskassiin. Myös Amerikan pastillit inspiroivat! 

Jos olet Instagramissa, käy katsomassa millaisia upeita luomuksia  puikoilla on. #karkkineule-tunnuksella löydät muun muassa tähdillä ja tupsulla koristellun dumlepipon, myboshi-langasta virkatun suffelipipon sekä virkatun kettukarkkikaulaliinan. Jaa oma kuvasi tunnuksilla #karkkineule @novitaknits ja voit voittaa herkullisen yllätyspalkinnon! Novitan löydät Instagramista nimellä @novitaknits. 

Pipokilpailun kärkikymmenikkö on valittu
Yhteishyvän ja Novitan pipokilpailun tuli jopa 415 upeaa pipoa, joista esiraati valitsi kymmenen parasta. Ihaile kekseliäitä töitä ja äänestä suosikkipipoasi 12.10.2014 mennessä Yhteishyvän nettisivuilla. Voittajapipo ohjeineen julkaistaan Yhteishyvä-lehden numerossa 12/2014 ja verkossa marraskuun lopussa. Neulekilpailuun lähetetyt pipot ovat esillä Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella 14.–16.11.2014, sitten ne lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Lokakuun lanka on Novita Hile
Ennakkotietona seuraavan kuukauden lanka: Novita Hile. Hohdokas Hile on muhkea lanka, joka sopii hyvin neuleasusteisiin ja -vaatteisiin. Langan salaisuus on mukaan kehrätty kimallelanka, joka on antaa langalle hillityn kiillon. Konepestävän Hileen puikkosuositus on 7, joten neuleet valmistuvat nopeasti. Tilaa lankaa lokakuun ajan verkkokaupastamme tarjoushintaan 4,50 euroa / 100 gramman kerä tai shoppaile Helsingissä Novita LankaDeli -myymälässämme. Nettisivujemme Neuleohjehaulla löydät kivoja neuleohjeita Hile-langalle. 

Novita Sammal tarjouksessa
Kurkkaa verkkokauppaamme – nyt tarjolla on ilmeikästä Sammal-lankaa hintaan 1,50 euroa / kerä, niin kauan kun keriä riittää. Sammal on monivärinen, pehmoinen ja pörröinen sekoitelanka, joka sopii hyvin asusteisiin ja efektilangaksi.

Virkkaus valtaa koko kodin
Syksyn iloisin mainos on tässä. Katso YouTube-videolta, kuinka puikot heiluvat tauotta ja langat valtaavat koko kodin! Näyttääkö tutulta? (Video on ABC-liikennemyymälän tv-spotti.)

Blogibongaus: jämälankasukat
Inpsiroidu lankakerän jämistä, syksyisen luonnon sävyistä sekä muista neuleblogeista, kuten Arki Vainiolla -blogissa. Katso, miten kauniit pitkävartiset raitasukat!

Hyviä neuletekoja Keski-Suomessa
Leena ja Julia innostuivat Pirkanmaan ABC-liikennemyymälöiden keskospipo-kampanjasta ja polkaisivat käyntiin oman vauvaneulekeräyksen Keski-Suomen alueelle! Lisätietoja löydät Facebook-tapahtumasta. 

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 11.09.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot