Osallistu kilpailuun
28.8.2014
Pysy ajassa!

Tämän viikon kirjeemme tarjoilee sopivan kattauksen uutuuksia, tarjouksia sekä ideoita Novita-lankojen faneille.

Syyskuun lanka on Novita Suomivilla
Tämän kuun lanka on syksyn uutuus, kotimainen Novita Suomivilla, joka on pehmeä ja lämmin villalanka. Suomivillan koostumus on 100 % suomalaista villaa. Suomivilla-langalla on sama tiheys kuin 7 Veljestä -langalla, joten sille voidaan käyttää samoja neuleohjeita. Suomivilla soveltuu huovutukseen käsin tai konepesussa ja langan puikkosuositus on 4. Tilaa nyt 50 gramman kerä kuukauden lankaa hintaan 3,20 euroa (normaalihinta 3,95) verkkokaupastamme tai lähde ostoksille Novita LankaDeliin, Helsinkiin. Neulemekon ohjeen Novita Suomivilla -langalle löydät Novita Syksy 2014 -lehdestä sekä nettisivuiltamme. 

Ideoita ja ohjeita myboshi-pipoihin
Myboshi-pojilta on ilmestynyt virkkauskirja! Myboshi, minun piponi -virkkauskirjassa on selkeästi kuvitetut vaiheittaiset virkkuuohjeet viiteentoista erilaiseen nuorison suosimaan pipo- ja pantamalliin. Myös persoonallisten yksityiskohtien, kuten käännettävän reunuksen, korvaläppien, lipan ja tupsun ohjeet löytyvät kirjasta. Pipojen viimeistely onnistuu kirjan mukana tulevilla kivoilla kangasmerkeillä. Myboshi-kirja on pian myynnissä verkkokaupassamme.

Tarpeellinen Tarvikesetti
Neulojan työtä helpottamaan on olemassa monta pientä apuvälinettä – nyt ne kaikki löytyvät yhdestä pakkauksesta. Monikäyttöinen ja näppärä Tarvikesetti toimii apuna monenlaisissa käsitöissä. Pakkauksessa on peräti 63 osaa, muun muassa kerroslaskin, puikkosuoja, silmukkamerkkejä, palmikkopuikkoja, silmukanpidin ja langanpujotin. Hauska lahjaidea neulojalle tai virkkaajalle, jonka tarvikevalikoimasta ei vielä ihan kaikkea löydy! Tarvikesetti on saatavilla verkkokaupastamme sekä Novita LankaDelistä, Helsingistä. 

Novita Karuselli
Kampanjalanka Novita Karuselli on kysytty lanka, jota on taas saatavilla! Karuselli on kevyt, pehmoinen ja kuohkea lanka hauskoissa, elävissä väreissä ja se sopii erinomaisesti vaikkapa pipoihin ja tuubikaulureihin. Karuselli on paksuhko lanka (puikkosuositus 7–8), joten neuletyöt siitä valmistuvat nopeasti. Kampanjatuotteita on myynnissä vain rajoitettu erä, joten muistathan ostaessasi varata riittävästi lankaa neuletyöhön. Karusellia on saatavilla verkkokaupastamme hintaan 3,50 euroa / 100 gramman kerä. 

Lankatarjouksia MiniManeissa
Tällä viikolla Novita-lankoja myydään alennuksella MiniMani-myymälöissä. Poistovärejä on tarjolla seuraavista langoista: Novita Nalle, Novita Isoveli ja Novita 7 Veljestä Nostalgia. Kipin kapin kauppareissulle ja lankatarjouskoreja tutkimaan…! MiniMani-myymälät löytyvät täältä. 

Enää kuukausi risteilyyn!
Novita, Burda-lehti ja Martat järjestävät 25.–27.9.2014 käsityö- ja hyvinvointiaiheisen risteilyn uudistetulla Silja Serenadella Helsingistä Tukholmaan. Risteilyn ohjelma on nyt päivitetty nettisivuillemme. Lippuja voi tiedustella suoraan Siljan myynnistä. Lisätietoa Käsityöristeilystä nettisivuillamme.

#karkkineule Instagramissa
Vinkki Instagramissa kuvia jakaville: käy kurkkaamassa pian alkavan #karkkineule-kisan satoa Instagramissa hashtagilla #karkkineule @novitaknits. Instagramissa tällä tunnisteella kuvia julkaisevien kesken arvomme syksyn aikana karkki- ja lankaylläreitä. Lisätietoa syksyn makeimmasta neulekisasta uusimmassa Pirkka-lehdessä sekä ensi viikolla viikkokirjeessämme! 

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 28.08.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot