Osallistu kilpailuun
11.9.2014
Pysy ajassa!

Tällä viikolla nautitaan kuulaista syyspäivistä ja laitetaan uusi neuletyö puikoille.

Pyöröpuikkosetti kulkee kätevästi matkalla mukana
Joko sinulla on Novitan näppärä Pyöröpuikkosetti? Setissä on kolme erimittaista vaijeria ja kolmet eripaksuiset, herkullisen väriset muoviset puikot sekä vaijereiden päihin stopparit, jotta neuleen voi helposti jättää vaijeriin lepäämään tai vaihtaa puikkojen kokoa kesken työn. Yhdestä paketista saat siis yhdeksän erilaista puikkoyhdistelmää. Pyöröpuikoilla neulot helposti myös tasoneuletta ja neule kulkee pyöröpuikoilla kätevämmin matkassa mukana kuin pitkät puikot. Pyöröpuikkosettiä on saatavilla kahta eri kokoa (4, 5 ja 6 sekä 7, 8 ja 10) verkkokaupastamme sekä Novita LankaDelistä, Helsingistä. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Uutena asiakkaana voit luoda tunnukset täällä.

Nyt kannattaa laittaa neuletyöt aluille
Syyskuussa voit tehdä hyviä Novita-lankalöytöjä ympäri Suomen. Esimerkiksi Sokoksissa S-Etuna kaikki Novita-langat -20 % (Turku, Pori, Tampere, Lahti, Jyväskylä, Mikkeli, Kuopio ja Joensuu). Cittareissa on tarjolla 7 Veljestä Viidakkoa, Suomivillaa ja Suomalaista Sukkalankaa sekä Anttilassa Novita Lehtoa. Prismoissa on tarjouksessa Novita Rose (Hyvinkää, Joensuu, Hki Kannelmäki, Kokkola, Kuopio, Lappeenranta, Oulu Limingantulli, Pori Mikkola, Rovaniemi ja Vantaa Tikkurila). Tokmannilla kannattaa käydä ensi viikolla (15.9.–), tarjouksessa esimerkiksi Nalle Taikaa ja yksiväristä 7 Veljestä.

Makea #karkkineule-kilpailu hyvässä vauhdissa
Langan päästä kiinni -blogissa inspiroiduttiin Fazerin lakritseista. Kurkkaa, miltä lakut näyttävät virkattuina! 

Marianne-karkeissa on kiva vinoraita, jonka voi toteuttaa kirjoneuleena vaikkapa lapasiin. Ota mallia Piipadoo-blogista. 

#karkkineule-kisa innostaa fazerilaisiakin neulomaan. Kettukarkki-neuleesta on helppo aloittaa – lue lisää Pala Fazeria -blogista. 

Tarkemmat ohjeet #karkkineule-kisaan löydät Pysy Ajassa -sivultamme. Mikä Fazerin makeinen saa sinun neulepuikkosi tai virkkuukoukkusi vipattamaan? Jaa tekemisen iloa muiden kanssa Instagramissa tunnisteilla #karkkineule @novitaknits – ja voita yllätyspalkintoja! 

Tee hyvää – neulo pipoja keskosvauvoille
Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälät kannustavat neulomaan lämpöisiä pipoja Tampereen yliopistollisen sairaalan pienille keskosille. Lue lisää hyväntekeväisyyskampanjasta S-kanavalta. Ohjeen "pienen pipan” neulomiseen löydät nettisivuiltamme.

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 11.09.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot