Osallistu kilpailuun
17.10.2014
Pysy ajassa!

Loppusyksyn tervehdys Novitalta!

Uusi Novitaknits-verkkopalvelu on avattu
Tule tutustumaan uuteen www.novitaknits.com -palveluun. Tutustu Novita-lankoihin LANGAT-sivulla ja kokeile HAE LANKOJA -toimintoa. Hae inspiraatiota NEULEOHJEET-sivulta, myös siellä voit hakea ideoita kiinnostuksesi ja tarpeidesi mukaan (“Hae neuleohjeita”). Neuleohjeiden etusivulla hemmottelemme sinua kauniilla neuleteemoilla. Siirrämme jatkuvasti lisää neuleohjeita vanhasta sivustosta uuteen, suosituimmista malleista alkaen.

Voit tutustua Novitaknitsin sisältöihin kirjautumatta, mutta jos haluat kommentoida muiden kuvia ja avata oman I Knit -neulepäiväkirjan, sinun on kirjauduttava verkkopalveluun.

Kirjautuminen
Voit kirjautua uuteen palveluun KÄYTTÄJÄTILI-kohdasta samoilla tunnuksilla kuin vanhalle novita.fi-sivustolle: Kirjoita kuitenkin tunnukseksi sähköpostiosoitteesi, johon saat tämän Uutiskirjeen. Salasana on edelleen sama.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, laita viestiä: novitaknits@novita.fi. Kirjoita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Uusi Neulomo
Novitaknitsistä löytyy uudenlainen Neulomo, jossa pääset avaamaan oman I Knit -neulepäiväkirjan ja pääset tykkäämään ja kommentoimaan muiden tekemiä neuleita.   

Verkkokauppa
Novitan verkkokauppa löytyy nyt osoitteesta www.novitaknits.com. Vanha verkkokauppa osoitteessa novita.fi on sulkeutunut. Huom. Novita-lehden tilaaja: kirjaudu kauppaan ennen ostosten tekoa – näin pääset hyödyntämään uuden Talvi 2014 -lehden välissä saamaasi tilaajalahjaa, alennuskuponkia.

Tuttu Novita-klubietu edelleen Novita-lehden tilaajille
Novita-lehden tilaajat saavat edelleen 10 % klubialennuksen uuden verkkokauppamme valikoimasta. Kirjaudu ensin tunnuksillasi uuteen verkkokauppaan ja alennus näkyy kerän hinnassa vasta sitten, kun olet lisännyt tuotteen ostoskoriisi.

Vanha novita.fi-sivusto
Neulomon sisältö (keskustelut, blogit, kuvat, Extraohjeet) pysyy ainakin toistaiseksi ennallaan vanhalla sivustolla. Tästä eteenpäin vanhalle sivustolle ei enää lisätä uusia tuotteita eikä neuleohjeita.

Tule mukaan kehittämään palvelua
Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi kokeilemaan uutta ja antamaan panoksensa palvelun kehitystyöhön – se ei ole vielä lopullisessa muodossaan, vaan sitä kehitetään käyttäjien eli myös sinun toiveitasi kuunnellen. Tule mukaan antamalla palautetta: novitaknits@novita.fi.

Uuden Novita Talvi -lehden neulemallit
Tänään ilmestyvä Novita Talvi -lehti hurmaa kirjoneuleilla, joulun lahjavinkeillä sekä sisustustuotteilla. Tällä kertaa lehden neulemallit eivät tule vanhaan tapaan äänestettäväksi vanhoille nettisivuillemme – sen sijaan löydät kuvat uudesta Novitaknits-palvelustamme. Uusimman lehden ohjeita ei vielä julkaista netissä, vaan löydät ne toistaiseksi vain paperisesta lehdestä.

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 17.10.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot