Osallistu kilpailuun
23.10.2014
Pysy ajassa!

Loppusyksyn tervehdys Novitalta!

Uusi Novitaknits-verkkopalvelu on avattu
Tule tutustumaan uuteen www.novitaknits.com -palveluun. Tutustu Novita-lankoihin LANGAT-sivulla. Kokeile HAE LANKOJA -toimintoa. Hae inspiraatiota NEULEOHJEET-sivulta – myös siellä voit hakea ideoita kiinnostuksesi ja tarpeidesi mukaan (“Hae neuleohjeita”). Lue lisää uudesta verkkopalvelustamme täältä.

Kirjautuminen uuteen verkkopalveluun
Voit kirjautua uuteen palveluun KÄYTTÄJÄTILI-kohdasta samoilla tunnuksilla kuin vanhalle novita.fi-sivustolle: Kirjoita kuitenkin tunnukseksi sähköpostiosoitteesi, johon saat tämän Uutiskirjeen. Salasana on edelleen sama. 

“Sähköpostiosoite on jo käytössä” -ongelma on ratkaistu
Joillakin klubilaisilla on ollut ongelmia kirjautumisen kanssa: jos käyttäjällä on ollut vanhassa järjestelmässä samalla sähköpostiosoitteella useampi profiili, on uusi järjestelmä ilmoittanut toisella kirjautumiskerralla että "sähköpostiosoite on jo käytössä". Nyt tuplaprofiilit on poistettu, joten virheilmoituksen saaneet voivat kokeilla kirjautumista uudestaan. 

Jos sinulla on edelleen ongelmia kirjautumisen kanssa, laita viestiä: novitaknits@novita.fi. Kirjoita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Kehitystä ja parannuksia
Siirrämme jatkuvasti lisää neuleohjeita vanhasta sivustosta uuteen, suosituimmista malleista alkaen. Viime viikolla ilmestyneen Novita Talvi 2014 -lehden ohjeita ei vielä julkaista netissä, vaan löydät ne toistaiseksi vain paperisesta lehdestä. Vanhan novita.fi-sivuston sisältö ja Neulomo ovat edelleen käytettävissä. Olemme saaneet paljon toiveita keskusteluosion siirtymisestä uuden Novitaknitsin Neulomoon. Tämä toive on ehdottomasti otettu huomioon! Lisää palautetta voit laittaa meille osoitteeseen: novitaknits@novita.fi.

Verkkokauppa
Novitan verkkokauppa löytyy nyt osoitteesta www.novitaknits.com. Vanha verkkokauppa osoitteessa novita.fi on sulkeutunut. Huom. Novita-lehden tilaaja: kirjaudu kauppaan ennen ostosten tekoa – näin pääset hyödyntämään uuden Talvi 2014 -lehden välissä saamaasi tilaajalahjaa, alennuskuponkia.

Tuttu Novita-klubietu edelleen Novita-lehden tilaajille
Novita-lehden tilaajat saavat edelleen 10 % klubialennuksen uuden verkkokauppamme valikoimasta. Kirjaudu ensin tunnuksillasi uuteen verkkokauppaan ja alennus näkyy tilauksesi hinnassa, kun siirryt kassalle maksamaan ostoksiasi.

Etulippuja Kansallisteatteriin
Leea ja Klaus Klemolan uutuuskomedia Maaseudun tulevaisuus on hillitön. Kuvittele Suomi, jossa jokaisella eläimellä on oikeus laulunarvoiseen elämään ja sinne neuleneuroottinen mies, joka on hädän hetkellä kadottanut yhteyden voimaeläimeensä. Näyttämöllä nähdään muiden muassa Ville Haapasalo, Klaus Klemola, Jukka Puotila ja Sari Puumalainen. Tarjoamme nyt Novita-etulippuja Kansallisteatterin tammikuun 2015 Maaseudun tulevaisuus -esityksiin: 34 euroa/kpl (norm. peruslippu 39 e). Lippujen määrää ei ole rajoitettu. Tarjous on voimassa niin kauan kuin lippuja riittää. Osta Novita-etuliput Kansallisteatterin lippumyymälästä 010 7331 331 tai myynti@kansallisteatteri.fi ja mainitse varauksen yhteydessä NOVITA. Näytelmän ohjannut Leea Klemola on innokas neuloja. Esitykseen saa ottaa käsityön mukaan – puupuikot sallittuja!

Pimeässä hohtava Novita Heijastus
Novita Heijastus on pimeässä hohtava lanka, jota on saatavilla vain Tokmanni-ketjulta (Tokmanni, Tarjoustalo, Säästöpörssi, RobinHood, VapaaValinta ja MaxiMakasiinit). Heijastus on kampanjalanka, joten saatavuus vaihtelee myymälöittäin ja sitä on myynnissä vain niin kauan kuin lankaa riittää. Värit: valkoinen, musta, harmaa ja fuksia, koostumus: 63 % akryyli, 27 % villa, 10 % heijastinlankaa. Tällä viikolla Tokmanneilla on tästä langasta tarjouskampanja meneillään! Katso oman paikkakuntasi Tokmanni-ketjun myymälät täältä. 

Hintaralli K-citymarketeissa
K-citymarketeissa vietetään Hintarallia sunnuntaihin 26.10. asti. Kannattaa käydä shoppailemassa lankaosastolla – myynnissä on Novita 7 Veljestä -lankaa hyvään hintaan!

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 23.10.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot