Osallistu kilpailuun
24.7.2014
Pysy ajassa!

Huh hellettä – nyt nautitaan kesän lämmöstä ja inspiroidutaan tulevan syksyn ideoista.

Novita Syksy 2014 ilmestyy
Huomenna perjantaina 25.7. ilmestyy Novita Syksy 2014 -lehti. Toivotaan, että posti tuo lukemista jokaisen laiturin nokkaan heti viikonlopuksi! Lehdessä on runsaasti neuleohjeita syksyn uutuuslangoille sekä muun muassa kiinnostava juttu 40-vuotiaasta Novitan tehtaasta Korialla. Kuvat Novita Syksy 2014 -lehden neulemalleista löydät nettisivuiltamme. Äänestä suosikkiasi 29.8. mennessä ja voit voittaa Novita Lehto -langat pipoon ja tuubikauluriin. 

Neulo, virkkaa, huovuta tai kirjo – pipo
Osallistu Yhteishyvän ja Novitan pipokilpailuun Novitan langoilla toteutetulla pipolla 12. syyskuuta 2014 mennessä. Pipon toteutustapa on vapaa. Kilpailuun lähetetyt pipot lahjoitetaan Suomessa Pelastakaa lapset ry:n tuen piirissä oleville lapsille, nuorille ja perheille. Lisätietoja kisasta nettisivuiltamme. 

Liivi afrikankukista
Jokaisen pikkutytön kesäinen suosikkiasuste on afrikankukista virkattu liivi. Ohjeita ja inspiraatiota löydät Kotiruusu-blogista. Lankana on Novita Kotiväki Huvila, joka on vielä heinäkuun ajan tarjouksessa verkkokaupassamme.

Pääkallo-mummo
Kaksi asiaa, joita ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen yhdistää samaan työhön: mummoneliö ja pääkallo! Kurkkaa villi Pääkallo-mummo Pieniä hetkiä -blogista. Lankana on edullinen ja riittoisa Novita Helen, jota on vielä saatavilla verkkokaupastamme.

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 19.06.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot