Osallistu kilpailuun
14.8.2014
Pysy ajassa!

Nyt suunnitellaan syksyä, syksyn neuletöitä ja tapahtumia. Muistathan myös käsityö- ja hyvinvointiaiheisen risteilyn 25.–27.9. Silja Serenadella – yli 800 neulojaa on jo varannut lippunsa; paikkoja on vielä noin 200 jäljellä.

Kotimainen uutuus Novita Suomivilla
Syksyn lankamallistosta löytyy yksi aivan erityinen lanka: 100 % suomalaisesta lampaanvillasta kehrätty Novita Suomivilla. Suomivilla on pehmeä ja lämmin, kotimainen villalanka, jonka viisi luonnollista värisävyä on saatu aikaan erivärisiä lampaanvilloja sekoittamalla. Lanka soveltuu huovutukseen käsin tai konepesussa. Suomivillalla on sama tiheys kuin 7 Veljestä -langalla, joten sille voidaan käyttää "seiskaveikan" neuleohjeita. Löydät nettisivuiltamme ohjeen Suomivillasta neulottuun mekkoon. Lisää ohjeita löydät Novita Syksy 2014 -lehdestä, jonka voit ostaa tarjoushintaan Novita-lankoja myyvistä kaupoista, myös verkkokaupastamme.

Villainen asustesetti
Tällä viikolla inspiroidumme kauniista palmikoista. Katso viehättävän neulesetin ohje nettisivuiltamme. Tämän ajattoman tyylikkään idean voit toteuttaa Novita 7 Veljestä -langasta tai yhtä hyvin myös uudesta Novita Suomivillasta! 

Herkkuneuleita #karkkineule-kisaan
Syksyn makein neulekisa julkaistaan syyskuussa. Piipadoo-blogissa on jo laitettu suut makeaksi ja lähdetty leikittelemään Fazerin tuotteiden herkullisilla kuoseilla. Katso, millaisia ideoita syntyy Marianneista ja Ranskalaisista pastilleista. Taimitarha-blogissa inspiraation lähteenä toimi suklaa – ja huomaatko, ideaan löytyi juuri sopiva sävy: “seiskaveikan” maitosuklaa-väri. Mikä karkki laittaa sinun mielikuvituksesi valloilleen? Julkaisen ideasi Instagramissa tunnisteella #karkkineule. 

Menovinkkejä puikkojen heiluttajille
Syksy on tapahtumien aikaa ja käistyö sopii moneen menoon – nappaa tästä idea myös omalle paikkakunnallesi!

Helsingin Taiteiden yössä 21.8. Uudenmaan Martat pitävät Kirjasto 10:n ryhmätyötilassa maksutonta nonstop-kädentaitopajaa kaikenikäisille klo 15–20. Voit tuunata t-paidan tai virkata kukkia. 

Roskalavapaviljonki-festivaalissa Helsingin kansalaistorilla 19.8. voit osallistua Solidaarisuussilmukoiden vapaamuotoiseen neulepiiriin ja vaihtaa käsityöideoita klo 14–19. 

Liikutko Lahden tai Kouvolan suunnalla? Mannan Mummolassa, Uusikylässä on syys-lokakuussa Villatuotteiden näyttely, sukka- ja lapasmyyntiä sekä Villasukkakilpailu! 

Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää syyskuussa hyväntekeväisyyskampanjan, jossa neulotaan pipoja keskosvauvoille ja koristellaan Teivon ABC neulegraffiteilla. Ainakin Käsin luotua -blogissa aiotaan osallistua tempaukseen... 

--------------------------------- 

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 14.08.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot