Osallistu kilpailuun
15.4.2014
Pysy ajassa!

Pääsiäisen kunniaksi tarjoilemme lankaetuja ja arvontoja. Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä!

Lankalauantain lankatarjoukset
Verkkokaupassamme ja Novita LankaDelissä, Helsingissä on tällä viikolla hyviä lankatarjouksia. Tartu tilaisuuteen!
Novita 7 Veljestä Polkka ja Raita  5,50 euroa / 150 gramman kerä (norm. 7,95 e)
Novita Puro Batik 3,50 euroa / 100 gramman kerä (norm. 4,95 e)
Novita Wool 2 euroa / 50 gramman kerä (norm. 3,30 e)
Lisäksi Novita Helpot ja Novita 7 Veljestä -lehdet vain 3 euroa / kpl

Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassamme torstaista maanantaihin 17.–21.4. ja LankaDelissä torstaina 17.4. ja lauantaina 19.4. LankaDeli sulkeutuu kiirastorstaina jo klo 16 ja on pääsiäisen pyhinä (pe, su ja ma) kiinni, mutta palvelee lauantaina 19.4. normaalisti klo 9–14.

Puno ystävälle nauha
Ystävänauhat ovat kivaa puuhaa pääsiäislomalle! Löydät ohjeen uudesta Novita Kesä 2014 -lehdestä tai NovitaTuben opastusvideolta. Tee ystävänauha, ota kuva ja jaa se Neulomossa tai Facebookissa - arvomme osallistujien kesken Novitan puuvillalankoja! Ystävärannekkeeseen sopii monenlaiset langat, esimerkiksi Novita Huvila ja Kartano, mutta voit myös kokeilla Novita Isoveljeä ja jopa Tuubia. Verkkokaupassamme on myynnissä myös valmis Angry Birds-rannekepaketti.

Pääsiäisarvonta
Vielä ehdit osallistua pääsiäisarvontaan. Toivota kanssaneulojille ja -virkkaajille hauskaa kevään juhlaa kuvan muodossa – arvomme kaikkien osallistujien kesken Juju-kerhon lahjoittamia neulekirjoja! Osallistua voit Neulomossa Novita Pysy ajassa -infon keskusteluketjussa ja Facebookin Pääsiäistä!-ryhmässä – molemmissa arvotaan yksi kirja pääsiäisen jälkeen.

---------------------------------

PS. Kirjaudu verkkokauppaamme henkilökohtaisilla tunnuksillasi tehdäksesi ostoksia. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit rekisteröityä asiakkaaksi täällä.

Tilaa uutiskirje osoitteesta: irene@novita.fi.

Jos olet Novita-lehden tilaaja, etkä ole saanut tiedotteitamme sähköpostiisi, tarkista omat tiedot Novitaklubi-sivuilta, kohdasta Lehden saajan yhteystiedot. Muistathan, että voit kirjoittaa kenttään vain yhden sähköpostiosoitteen.

Tämä sivu on päivitetty 27.03.2014
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot