Osallistu kilpailuun
17.7.2012
Syksyn 2012 trendit

Syksy 2012 tuo tullessaan monia kiinnostavia trendejä. Kestävä kehitys ja todellinen osaaminen ovat arvossaan myös muodissa. Kestävä muoti syntyy laadukkaista materiaaleista ja korkealuokkaisesta työstä.

Näyttävät neuleet ovat oleellinen osa syksyn muotia: takit, viitat, tunikat, liivit ja puserot koristellaan muhkein letti- ja pintaneulein. Myös loistokas menneen ajan glamour nostaa päätään: komeat vallan värit, pitkät ja kapeat linjat, jopa maata viistävät helmat sekä ekologisesti langasta toteutetut turkismaiset pinnat ovat nyt pinnalla. 60-luvun retrohenkiset värit, selkeät laatikkomaiset muodot ja siksak-kuosi houkuttelevat juuri nyt.

Runsas värimaailma
Syksy ja talvi 2012-2013 tarjoavat jännittäviä värejä. Punaisen sävyistä käytössä on koko skaala: tummat viinien täyteläiset sävyt, vadelma, lämmin oranssi ja kirkas punainen. Sinisistä sävyistä trendikkäimmät ovat tumma yönsininen sekä petrooli, mutta myös farkku, turkoosi, kirkas sininen ja liila ovat suosittuja.

Vihreä ihastuttaa sammaleen ja keltavihreän sävyillä. Erilaisia ruskean ja harmaan sävyjä on tarjolla runsaasti: meleeratuttuja luonnonsävyjä, beigeä, graffitia, terästä, kinuskia, kahvia ja tummaa suklaata. Talvikautta värittävät raikkaat pastellisävyt: luonnonvalkoinen, jää, roosa ja beige.

Syksyn nostalgiset uutuuslangat
Syksyllä ja talvella neulotaan paksuilla, pyöreillä ja pehmeillä langoilla. Kaikissa Novitan uusissa lankalaaduissa on ripaus nostalgiaa! Kirjavia, birttityylisiä tweedpintoja voit neuloa monella langalla: hillitymmin 7 Veljestä Nostalgialla, värikkäämmin 7 Veljestä Tweedillä sekä luonnonläheisesti ja pirteästi Novita Kelon uusilla sävyillä.

Yleisön pyynnöstä vanha tuttu, pörröinen Novita Teddy palaa valikoimaamme. Kirjavia pintoja neulot uudella, luonnosta inspiroituneella Nalle Luontopolulla tai tutun Novita Puron ennennäkemättömän rohkeilla uusilla väriyhdistelmillä. Syksyn ja talven runsaisiin palmikkoneuleisiin sopii kokonaan uusi lanka Novita Kaiku, sillä se on kevyt ja riittoisa. Tutustu syksyn värikarttaan kokonaisuudessaan täällä.

Ohjeita trendien toteuttamiseksi
Novita Syksy 2012 ilmestyy 27.7. Lehden teemana on designpääkaupunkivuoden kunniaksi design ja lehdestä löydät ohjeet kymmenen suomalaisen designerin suunnittelemiin, kiinnostaviin ja trendikkäisiin designneuleisiin. Lehteen tutustuttuasi osaat myös neuloa syksyn muodikkainta kuosia, siksakia, sekä virkata jännittävää turkispintaa. Tarjolla on muodikkaita, syksyisiä neuleita niin kotona oleiluun kuin ulkoiluun sekä naisille, miehille että lapsille. Kuvat kaikista lehden malleista löydät täältä.

Klassikkolanka 7 Veljestä täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme langalle oman lehden 7.9.2012.

 

Tämä sivu on päivitetty 17.07.2012
NOVITA  |  Kiviaidankatu 2 A - 00210 Helsinki  |  Palaute  |  puh. 09 613 176  |  Tarkemmat yhteystiedot