Näperryksiä!
22-vuotiaan kotiäidin aikaansaannoksia, niin neulomisesta kuin leipomisesta. Kädentaidot - mikä ihana syy!
13.10.2010 11:51

Siilosia!

Tänään valmistui ystävän tulevalle pikkuiselle siilitumput ja pakettiin laitoin myös sydänheijastimen vaunuihin laitettavaksi.

Heijastimia tarvisi taas alkaa ompelemaan kun melkein kaikki olen antanut eteenpäin ja omiin vaatteisiin ja vaunuihin tarvitsisin heijastimia.

Tällaiset olivat siilitumput, kuva on vanha, poikani on kuvassa ehkäpä 4kk....

Omalle pojalleni tein uudet, koska vanhat ovat jo pienet...mutta Veetipä ei tykkää niistä kun ne on karvaiset Veeti ei tykkää yhtään mistään pörröisestä ja karvaisesta.

Talven varalle väänsin itselleni pipon, siskoni kutsui sitä nännipipoksi... Mut ihan kiva se on!

 

Ja vielä voisi nauttia rukiisesta mustikkapiirakasta, nammm!

Näytä kommentit (5) | 

11.10.2010 21:17

Jes, valmiina!

Haruni sai jäädä, koska oikein koskaan ei ole kunnolla aikaa tutkia sitä ohjetta kunnolla...mutta päätinpä kokeilla revontulea, mitä on pitänyt kokeilla viimeiset pari vuotta jo. Ostin kolme vuotta sitten käsityömessuilta langatkin jo revontuleen, mutta nyt vasta sain aikaiseksi väkertää sen. Lankaa kului 140g ja puikkoina käytin 5. Nopeasti valmistui siihen nähden että purin sen kaksi kertaa koska jossain vaiheessa ei silmukkamäärät olleet oikeat, tällaista tämä neulominen ja lapsen kanssa hääräily on.

 

 

Kyhäsin siinä vielä kummitytölle lahjan, on lämmintä sitten talvella.

 Toissa vloppuna oli paikalliset kestokipinät ja siellä kävimme koko perheen voimin. Oli ihana, kun eräs äiti tuli luokseni ja ihasteli poikani siililakkia ja kysyi voisinko hänenkin pojalleen tehdä. Nyt on siis siililakki tekeillä.

Itse näytän siltä kuin en olisi nukkunut viimeiseen vuoteen ...mutta kyseinen vko tuli valvottua kun pojalla oli vesirokko...

Näytä kommentit (8) |