Neulelehmä
30 ja risat pakkoneulootikko, joka lankojen lisäksi keräilee lehmiä
20.06.2012 19:04

Bataatti

Kaverini on jo useampana kesänä yrittänyt kasvattaa bataattia, heikolla menestyksellä. Joko se ei idä / itää, mut ei kasva / ei kasva tarpeeksi / unohtuu kastella. Tai kuten viime kesänä, mätänee liian märkään multaan.. 

Tästä syystä ajattelin ilahduttaa vuosia täyttävää ystävää, milläpäs muulla kuin,

BATAATILLA!   

 

19.06.2012 20:38

Daisy

Pari vuotta sitten tein siskontytölle (juu, sillehän mä aina neulon ) Marikki-hatun Titityyn Tiina Huhtaniemen ohjeella (löytyy tuolta jostain alempaa..) Lanka on Lanaknitsin Allhemp6, hamppulankaa joka antaa uv-suojan, eli täydellinen hellehattu siis.

Nyt on perheessä kohta vuoden ikäinen pikkusisko ja pitihän sille oma hattu saada. Alkuperäisen hatun ohje oli kadonnut jonnekin, joten omasta päästä neuloin jotakin samantapaista. Lisäksi virkkasin päivänkakkaran lierin kiinnittimeksi ja kaunis tuli, vaikka itse sanonkin 

 

 

 

Näytä kommentit (3) | 

19.06.2012 14:55

Mittatilaustakki

joka taitaa kyllä olla liian pinkee vatsasta ja pitkä hihoista  Kauhulla odotan mahtuuko napit kiinni. Vaikka eipä se näin kesällä haittaa 

Tilaajana pikkuneiti 3vee , koko n 100cm.

Lanka Novitan Siiri, puikot 6 ja menekki reilu 3 kerää. Ohje oma sähellys  

 

 

 

 

 

(muok. 29.6.) Takki pääsi omistajalleen ja oli juuri sopiva. Hyvä minä! 

 

Näytä kommentit (1) | 

17.06.2012 22:54

Ei mikää neulepostaus,

mutta tämä tarina on vaan PAKKO jakaa..

Viime syksyn Kädentaitomessuilta Tampereelta löysin i-ha-nan lehmä-aiheisen silityskuvan ja se on ollu mun aarteena tähän asti, odottanut sitä täydellistä kiinnityspaikkaansa. Vihdoin päätin silittää sen T-paidan rintaan.

Pitkään mittailin ja sovittelin kuvaa, ettei vaan menisi vinoon. Sehän olis pilannu koko paidan ja mun aarteen. Siirryin tekemään työtä lattialle, että sain paidan paremmin levitettyä. Ja tässä on sitten tulos:

 

 

 

 

  --> 

Näytä kommentit (3) |